Stagii de practica la IK Rokas & Partners - Constantinescu, Radu, Ionescu SPRL (RCRI)

Stagii de practica la IK Rokas & Partners - Constantinescu, Radu, Ionescu SPRL  (RCRI)
Categorie: Juridic
Oras: Bucuresti
Perioada: 15 Apr 2013 - 30 Nov 2013
Poti aplica pana la: 10 Apr 2013
Locuri disponibile: 8

Firma de avocatură IK Rokas & Partners Constantinescu, Radu, Ionescu SPRL  (RCRI), lansează programul de internship destinat studenților din anii terminali ai Facultății de Drept. 

 

Programul este format din patru stagii de pregătire în domeniul consultanței și avocaturii de business, desfășurate pe tot parcursul anului 2013. Durata stagiului este de 2 luni, perioadele programate fiind: aprilie-mai, iunie-iulie, august-septembrie, octombrie-noiembrie. Programul de lucru este flexibil, adaptat nevoilor de studiu ale studenților. Sunt disponibile 2 poziții de internship/stagiu, cu mențiunea că încurajăm și susținem participarea studenților la tot programul de pregătire oferit. La finalul perioadei de stagiu, studenții vor primi atestat de participare la programul de internship și recomandare care atestă experiența profesională dobândită în cadrul firmei noastre. Programul de internship destinat viitorilor avocați se va încheia într-un cadru festiv, în care cel mai bun student, participant la toate cele patru stagii de pregătire, va fi premiat.
Selecția candidaților se face pe bază de CV și scrisoare de intenție, ambele redactate în limba engleză și trimise adresa de email bucharest@rokas.com, până pe data de 10 aprilie 2013.


 

Cunostinte minime

Sunt așteptați să ni se alăture tineri motivați și dinamici, buni cunoscători ai limbii engleze, dornici să facă din avocatura de business o carieră de succes.

Cunostinte ce vor fi dobandite

Le oferim oportunitatea de a se familiariza cu modul de lucru specific firmelor internaționale de avocatură, prin implicarea lor activă în activitățile curente, sub îndrumarea unor avocați cu experiență.

Descriere companie

Firma de avocatură IK Rokas & Partners Constantinescu, Radu, Ionescu SPRL  (RCRI) este membră a rețelei internaționale IK Rokas & Partners

Pentru mai multe informatii privind activitatea IK Rokas & Partners vizitați, pagina www.rokas.com.