Internship- Risco.ro

Categorie: Publicitate, PR
Oras: Bucuresti
Perioada: 01 Aug 2015 - 02 Sep 2015
Poti aplica pana la: 31 Iul 2015
Locuri disponibile: 2

Esti tanar student sau masterand?
Ti-ai dori sa vezi ce inseamna sa lucrezi in zonele marketing, vanzari si PR?
Atunci te invitam sa aplici la Programul de Internship RisCo, in cadrul caruia vei afla ce inseamna sa lucrezi intr-un mediu profesionist, sa faci parte dintr-o echipa tanara, cu experienta in domeniul financiar sis a te implicit active in dezvoltarea ta si a companiei.
RisCo Servicii Financiare este cel mai performant sistem de verificare a companiilor şi permite efectuare de rapoarte individuale de firmă, monitorizarea portofoliilor, precum şi selectarea firmelor de interes după multiple criterii geografice, financiare şi de stare a societăţii (www.risco.ro).
Vei lucra 4 h in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 09:30 la 14:00 sau de la 13:30 la 17:30 si ti se va asigura masa de pranz.
Programul de internship RisCo dureaza o luna de zile, iar la finalizarea acestei perioade vei primi scrisoare de recomandare in romana si in engleza si adeverinta de practica de la economistul financiar dl Dragos Cabat.
Trimite-ne CV-ul tau la adresa office@risco.ro pana pe data de 30 iulie 2015 pentru a stabili o intalnire in care sa ne cunoastem ami bine.

RisCo- Verificare Monitorizare Firme
www.risco.ro

 

Descriere companie
Vrei sa iti incepi cariera sau esti interest de un internship in marketing, vanzari si PR?
Afla ce inseamna sa lucezi intr-un mediu professional, sa faci parte dintr-o echipa dinamica, cu experienta in domeniul finaciar si sa te implicit activ in dezvoltarea ta si a companiei.
RisCo Verificare Firme Online ( www.risco.ro) Lider in serviciile financiare onlne, pune la dispozitie un program de internsippentru student, cu posibilitatii de angajare. Programul este de 6 ore si se asigura gratuity masa de pranz.
La finalizarea internship-ului se primeste adeverinta de practica si scrisoare de recomandare de la cunoscutul economist finaciar dl Dragos Cabat.
Aplica pana pe 24 aprilie 2015, trimitand CV-ul la adresa de email office@risco.ro.
RisCo- Verificare Monitorizare Firme
www.risco.ro
Imagine
Internship- Risco.ro