Novelty AE cauta interni ambitiosi si pasionati pentru biroul din Bucuresti

Novelty AE cauta interni ambitiosi si pasionati pentru biroul din Bucuresti
Companie: SC NOVELTY AE SRL
Categorie: Arhitectura & Constructii
Oras: București
Perioada: 01 Nov 2014 - 01 Dec 2014
Poti aplica pana la: 25 Oct 2014
Locuri disponibile: 4

 Continua dezvoltare profesionala este unul dintre aspectele cele mai importante in meseria de architect. Chiar daca esti inca student, esti stagiar sau chiar daca ai deja drept de semnatura, orice experienta in plus va fi folositoare pentru cariera ta ! Noi iti oferim ocazia de a intra in contact direct cu domeniul in care ai ales sa profesezi si de a-ti testa aptitudinile de munca in echipa alaturi de arhitecti cu peste 10 ani de experienta. Suntem convinsi ca pasiunea si angajamentul te-au indrumat catre alegerea profesiei de arhitect, ceea ce inseamna ca ai bifat deja 2 cerinte necesare pentru a aplica la unul dintre cele 4 posturi disponibile. Stim, de asemenea, ca esti dornic sa inveti mereu lucruri noi si ca lucrul sub presiunea termenelor de predare nu te sperie. Si iata ca ai 4 calitati care te recomanda pentru a deveni colegul nostru, chiar si pentru cele 4 saptamani de internship. Iti spunem sincer ca exista posibilitatea unei colaborari pe termen lung, in functie de rezultatele tale din timpul internship-ului. Important este ca la evaluarea finala sa poti insuma cat mai multe dintre urmatoarele cerinte :
1. propunere concept. Implicare activa si constanta in dezvoltarea conceptelor
2. indeplinirea sarcinilor conform legislatiei si cerintelor temei de proiectare
3. solutii tehnice optime
4. detalii de executie
5. parti scrise, cantitati si continut cadru documentatii
6. buna coordonare a proiectului cu echipa Novelty si specialitati
7. buna colaborare cu echipa Novelty si specialitati
8. documentare permanenta pentru facilitarea muncii individuale si colective
9. indeplinirea sarcinilor in termenele stabilite
10. capacitatea de organizare/prioritizare
11. asumarea responsabilitatii
12. Proactivitate
13. spirit de echipa;
14. bun simt;
15. simt practic;
16. atentie la detalii
17. rigurozitate;
18. abilitati de comunicare;
19. capacitate de a lucra sub stres;
20. claritate in gandire si in exprimare;
21. spirit de invingator;
22. tenacitate;
23. seriozitate;
24. flexibilitate;

Trimite CV-ul, portofoliul si o scrisoare de intentie la adresa office@nvty.ro. Urmareste pagina noastra de Facebook (www.facebook.com/NoveltyAE) si site-ul nostru (www.nvty.ro) si vei afla daca te numeri printre cei selectionati pentru interviu.

 

Cunostinte minime

1. cunoasterea limbii franceze;
2. operare PC (softuri si programe de proiectare)
a. Microsoft Office - obligatoriu
b. Autocad – obligtatoriu
c. Photoshop – reprezinta un plus
d. Nemetschek – reprezinta un plus
e. 3D Studio Max sau Cinema 4D – reprezinta un plus
f. Arhicad sau Artlantis – reprezinta un plus

Activitati desfasurate pe perioada internship-ului

 In functie de proiectele ce se afla in desfasurare.

Posibilitate continuare colaborare

 DA

Salariu / Bonificatie

 NU

Cazare studenti din alta localitate

 NU

Descriere companie
Novelty AE este un birou de arhitecturã specializat în derularea de proiecte complexe pentru construcţii civile şi industriale.

Misiunea Novelty AE îmbinã asumarea angajamentului de a depăşi orice limitã cu dorinţa de a stabili noi standarde în ceea ce priveşte oferirea soluţiei optime - funcţională şi reprezentativă - pentru fiecare proiect în parte. Corelarea, în egală măsură, a componentei financiare şi a celei tehnice cu necesităţile şi aşteptările clientului este ceea ce ne diferenţiazã de tiparele obişnuite.

Novelty AE asigurã realizarea oricărui tip de investiţie în toate fazele de proiectare. Toate proiectele realizate se îmbină perfect cu identitatea clientului şi se conturează de-a lungul liniilor de concept. Abordăm cu succes strategia de storytelling pentru a asigura satisfacţia clienţilor noştri, fără, însă, a neglija nevoile comunităţii locale şi ale mediului înconjurător.

Novelty AE materializează strategiile investitorilor şi dorinţele clienţilor ce doresc un cămin care să asigure confortul dorit de întreaga familie cu o eficienţă energetică maximă.

ECHIPA
Echipa NOVELTY AE este compusă din arhitecţi cu peste 10 ani de experienţă, ingineri şi consultanţi pentru care calitatea şi exigenţa sunt valori centrale. Ne mândrim cu un mod de lucru ce promovează competenţele individuale, creativitatea, spiritul de echipã, integritatea şi dorinţa de autodepăşire. Ne folosim aptitudinile pentru a răspunde oricăror provocări şi oportunităţi care ne ies în cale.

VALORI
“Arhitectura este artă, ştiinţă, tehnică - este o expresie a societăţii, expresie a personalităţii; fenomen deopotrivă social şi plastic”, Piere Vago

Ceea ce ne defineşte munca, sunt valorile în care credem:

- contăm pe o perspectivă 360º - excelăm în analiză tuturor elementelor constitutive ale unui proiect astfel încât, la final, ne vom putea mândri cu construcţii definite ca repere durabile şi unice (la fel cum este, pentru noi, fiecare client al nostru);

- respectăm şi modelăm nevoile şi dorinţele fiecărui client astfel încât rezultatul final să constituie o soluţie perfectă atât din punct de vedere estetic, tehnic dar şi din punct de vedere al confortului şi al utilităţii;

- sursa energiei noastre este pasiunea pentru ceea ce facem şi determinarea de a face lucrurile bine, bazându-ne pe încrederea în forţele proprii;

- abordăm fiecare proiect cu seriozitate dar şi sensibilitate la tendinţele actuale în design, modă şi artă;

- credem în valorile tradiţionale şi în spiritul locului.


REALIZARI
NOVELTY AE este o companie nouă dar care are în portofoliu lucrări de referinţă în România şi Franţa. De asemenea, ne mândrim cu implicarea în importante programe de dezvoltare în Algeria.

Echipa NOVELTY AE a elaborat proiecte de construcţii rezidenţiale, publice şi private, comerciale şi industriale, în timp ce proiectele de design interior acoperă boutique-uri şi locuinţe individuale.
Imagine
Novelty AE cauta interni ambitiosi si pasionati pentru biroul din Bucuresti