Internship Vanzari

Internship Vanzari
Companie: TrainingPersonal
Categorie: Vanzari
Oras: Bucuresti
Perioada: 01 Mar 2016 - 31 Mai 2016
Poti aplica pana la: 29 Feb 2016
Locuri disponibile: 4

 Intelegi potentialul internship-ului? Ai cunostinte solide sau pur si simplu vrei sa afli mai multe? Esti o persoana atenta la detalii, capabila de concentrare, organizata, deschisa spre invatare si careia ii place disciplina? Daca raspunsul tau este “DA” sau iti doresti sa ajungi sa raspunzi “DA” la majoritatea intrebarilor, am dori sa ne cunoastem mai bine in cadrul internship-ului nostru. Training Personal demareaza programul de internship cu o durata de 3 luni, timp in care te vei familiariza cu filosofia noastra, serviciile si vei participa activ la tot ceea ce inseamna dezvoltarea unei afaceri. Concret vei invata:
- sa pregatesti si sa ai intalniri cu oameni de afaceri si top manageri, sa gestionezi eficient un portofoliu de clienti,
- sa faci networking si vanzare consultativa sub indrumarea unui coleg cu experienta.
- vei invata strategii de vanzare si de marketing, si nu in ultimul rand, te vei distra :)
Ai posibilitatea, astfel, de a afla concret ce este cel mai potrivit pentru tine, ce te entuziasmeaza si in ce zona te vei putea dezvolta. Noi te vom ajuta constant pe tot acest drum.
Ce ne dorim de la tine? Sa fii deschis catre invatarea si asimilarea de noi cunostinte, meticulos si ordonat, curios si pasionat Sa fii ager deoarece prioritizarea si gestionarea timpului sunt foarte importante pentru noi, sa fii o persoana responsabila, capabila sa urmareasca rezultate si sa se automotiveze pentru a le obtine, sa fii organizat, atent la detalii, sa dezvolti o gandire algoritmica, sa vrei si sa lupti pentru a reusi!
Si mai ales ne dorim, la finele programului de internship sa ne devii coleg.

Cunostinte minime

 Abilitati de socializare si comunicare.

Activitati desfasurate pe perioada internship-ului

 Training Vanzari

 

 

Posibilitate continuare colaborare

Da.

Salariu / Bonificatie

 Bonificatie, la incheierea cu succes a unui contract.

Descriere companie
Training Personal este o companie de training si cursuri axata pe dezvoltarea si accelerarea performantei la nivel individual si de echipa. Suntem atenti sa intelegem in profunzime nevoile fiecaruia dintre partenerii nostri pentru a adapta solutiile noastre astfel incat sa obtinem cele mai bune rezultate.

Misiunea noastra este de a contribui activ, sustinut si rapid la identificarea si dezvoltarea potentialului si conturarea directiilor de evolutie cu scopul de a veni in sprijinul partenerilor nostri sa isi descopere si sa isi dezvolte talentele, oferindu-le cele mai inovative instrumente si metodologii.

Viziunea noastra este de a fi un centru de cunostinte si bune practici in industrie, oferind instrumente si solutii premium cu impact pozitiv atat la nivel personal cat si de business.