INTREBARE

Contestatie

As dorii sa stiu si eu care este baza legala pt o contestatie la unul din axamene . Am facut o contestatie , mi s-a dat un raspuns dupa 30 de zile cand mi s-a aratat o hartie pe care scria proces verbal unde mi se aducea la cunostinta ca mi s-a recorectat lucrarea si ca a ramas aceeasi nota fara a mi se mai da alte detalii . Mi se pare un abuz din partea facultatii deoarece am cerut sa mi se arate clar ce gresisem pe lucrare ( mentionez ca a fost o lucrare la Contabilitate publica) deci nu era vb de teorie si strict inregistrari contabile.

Miercuri, 23 Martie 2011
 
RASPUNSURI

ce trebuie tu sa faci este sa studiezi regulamentul facultatii. In acest regulament vei gasi raspuns la toate problemele tale. Acolo trebuie sa scrie si in cat timp trebuie sa fie rezolvata o contestatie si ce tip de raspuns trebuie sa primesti. In cazul in care observi probleme te poti adresa direct conducerii facultatii. Bafta!

Luni, 28 Martie 2011
 

Da , multumesc , asta stiam dar la noi in facultate nu ai acces nici la acest regulament , iti dai seama ca am facut cerere sa mi se inmaneze acest regulament si inca nu mi s-a dat nici un raspuns. O facultate de doi bani .

Luni, 28 Martie 2011
 
 
Raspunde la intrebare

Cod

Cod de securitate