Laborator Indrumar de recunoastere a plantelor medicinale

Incarcat la data: 19 Noiembrie 2009

Autor: DanielaTrifan

Pret: Gratuit

Numar pagini: 159

Tip fisier: zip

Marime fisier: 3725 kb

Am scris acest indrumar cu convingerea ca multi studenti din domeniul Stiintelor agricole doresc o sinteza in ceea priveste cunoasterea plantelor medicinale, clasificarea si modul de cultivare si de utilizare a acestora.


Exista o multitudine de plante medicinale si aromatice care cresc pe meleagurile Romaniei si care pot fi culese din flora spontana sau pot fi cultivate atat in gradini, cat si in ferme specializate.

Ele reprezinta o sursa inepuizabila de sanatate pentru cei care le consuma, dar si o sursabogata de savoare pe care o putem adauga vietii noastre cotidiene, prin folosirea lor in bucatarie sau in aromaterapie, aducandu-ne momente de relaxare si totodata o imbunatatire vizibila a sanatatii.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Laborator Indrumar de recunoastere a plantelor medicinale". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Comentarii

nu merge dezarhivat in alt format e posibil sa l primesc? multumesc

Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...