COMPARAREA FAZORILOR SPATIALI CU COMPONENTE SIMETRICE

Incarcat la data: 04 Noiembrie 2009

Autor: cornel sandulescu

Pret: 80 credite

In acest capitol se studieaza sistemele trifazate sinusoidale prin intermediul fazorilor spatiali, atat in regim echilibrat, cat si in regim dezechilibrat, facand sinteza si analiza fazorului cu ajutorul componentelor simetrice. Se prezinta structurile de modelare ale transformarilor specifice teoriei fazorilor spatiali si scheme de simulare pentru vizualizarea fazorului spatial ai sistemelor trifazate sinusoidale. descompunerea fazorului spatial in componente simetrice si compararea acestora. in acelasi timp sunt prezentate structura unor blocuri de calcul specifice lucrului cu fazori spatiali, si anume: transformari de faze directe si inverse, transformari de coordonate directe si inverse si analizorul de fazor. Structurile de simulare prezentate se vor valida prin intermediul simularii pe calculator.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "COMPARAREA FAZORILOR SPATIALI CU COMPONENTE SIMETRICE". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...