CONVERTOARE DE CURENT CONTINUU SI DE CURENT ALTERNATIV

Incarcat la data: 12 Noiembrie 2009

Autor: Iulia Andreea

Pret: 80 credite

Numar pagini: 14

Tip fisier: zip

Marime fisier: 676609 kb

In acest capitol se vor prezenta modele simple de simulare bazate pe principiul de functionare ale unor convertoare de c.c., respectiv de c.a. cu caracter sursa de tensiune, comandate in regim de modulatie pe latime a pulsului (PWM - Pulse Width Modulation) cu reactie de curent in bucla inchisa respectiv de tensiune in bucla inchisa cu unda purtatoare (cr - carrier-wave) . La convertoarele de c.a. se studiaza varianta trifazata a acestora. Pentru verificarea şi validarea modelelor se vor efectua simulari pe calculator, pe post de sarcina pentru convertoarele PWM folosindu-se o sarcina pasiva constand dintr-un circuit R-L serie.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "CONVERTOARE DE CURENT CONTINUU SI DE CURENT ALTERNATIV". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: curent continuucurent alternativapa sursa vietii
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan