Laborator Lucrul cu date in MYSQL si SQL

Incarcat la data: 19 Ianuarie 2010

Autor: Gheorghe Andra-Antonia

Pret: 50 credite

SQL reprezinta abrevierea de la Structured Query Language (Limbaj Structurat de Interogare), un limbaj conceput in mod specific pentru comunicarea cu bazele de date. Avantajele limbajului SQL:
- Majoritatea SGBD-urilor importante accepta limbajul SQL.
- SQL este un limbaj usor de invatat. Instructiunile lui sunt relativ putine si alcatuite din cuvinte descriptive
- in pofida aparentei simplitati, SQL este un limbaj puternic cu ajutorul caruia se pot efectua operatii complexe si sofisticate asupra bazelor de date.

Pentru a pune in evidenta calitatile limbajului SQL am pornit la implementarea unui sistem de gestiune de intrari al comenzilor pentru un producator si distribuitor autohton de echipamente si accesorii din domeniul retelelor de calculatoare. Vom pleca de la un caz concret, Tornado Sistems a prezentat la CeBIT 2003 propria linie de echipamente active si pasive de retea, sub marca QUBS. Obiectivul principal l-a constituit dezvoltarea retelei de distributie prin atacarea unor noi piete europene. Astfel, produsele marca QUBS vor fi comercializate prin parteneri din: Germania, Ungaria, Bulgaria si Croatia (vezi inregistrarile din tabelul Vanzatori).

Gama de produse QUBS include printre altele cabinete metalice de 19” (“floor standing” si ‘wall mount”), elemente pasive (patch-panel-uri, patch-cord-uri, cablu de cupru UTP si FTP, prize, conectoare), scule (cleste sertizat conectori, punch down tool, universal stripper), dispozitive de test (LAN Tester RJ45, RJ11, RJ 12) si elemente active (placi de retea, switch-uri cu/fara management, echipamente wireless) ; vezi inregistrarile din tabelul Produse.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Laborator Lucrul cu date in MYSQL si SQL". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: INFORMATICAAUTOMATICALABORATORlucrul de date
Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Caracteristici Tip: bustiera Sustinere: medie Gen: femei Colectie: Spring-Summer - Autumn-Winter...
Pantofi sport tricotati Tanjun Pantofi sport tricotati Tanjun Caracteristici Pentru: fete Culoare: negru Imprimeu: uni Stil: casual Tip talpa: plata - joasa...
Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Caracteristici Tip: tenisi Culoare: alb Stil: casual Material: piele intoarsa - piele Varf:...