Laborator 2 - windows

Incarcat la data: 06 Noiembrie 2013

Autor: Mady Maddy

Pret: 50 credite

Numar pagini: 5

Tip fisier: zip

Marime fisier: 9 kb

1) Cate metode cunosti pentru a gasi un obiect (fisier sau director). Cate directoare de sistem gasim obligatoriu intr-un calculator pe care este instalat sistemul  de operarare Windows? Care sunt acelea?
      
RASPUNS :
a) Exista mai multe metode pentru a gasi un obiect (fisier sau director) pe calculator si anume:

1. Daca exista o pictograma pentru obiectul respectiv pe desktop sau in bara de task- uri, se  selectaza obiectului respectiv; apoi se deschide prin dublu clic cu butonul stang al mouse-ului sau, dupa apasarea butonului drept al mouse-ului, se alege optiunia Open (cu precizarea ca aici apar mai multe optiuni in functie de obiectul selectat).

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Laborator 2 - windows". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CALCULATOARELABORATOARElaborator calculatoare