Laborator Celule de memorare cu circuite logice secventiale

Incarcat la data: 20 Ianuarie 2010

Autor: cryst cryst

Pret: 50 credite

Numar pagini: 17

Tip fisier: zip

Marime fisier: 140 kb

Laboratorul este dedicat studiului structurilor elementare de memorare, al registrilor paraleli si cu deplasare seriala (cozi hardware), mecanismul de adresare intr-o arie de celule de memorare precum si modul de operare cu structurile de memorare. Prima parte va contine prezentarea unor structuri elementare secventiale cu descrierea lor in limbajul VHDL. Ulterior, folosind aceste module, se va prezenta construirea unor circuite de memorare extinse si a unor arii de memorare adresabile.

Tot aici se vor explica pasii care trebuie parcursi atunci cand se lucreaza cu un modul dememorare. Laboratorul prezinta metode de proiectare a unor circuite de memorare, metode care pot fi utilizate ulterior pentru proiectarea unor sisteme de calcul mai complexe. Registrii cu acces paralel si serial sunt prezenti in interiorul microprocesoarelor, reprezentand cea mai rapida memorie care exista intr-un sistem.

Latch-ul adresabil prezinta, intr-un mod didactic, mecanismul de adresare care exista si in memoriile intalnite in practica, utilizat pentru accesarea mai multor locatii de memorie. Metode eficiente de descriere, utilizand limbajul VHDL, a memoriilor de capacitati mari de tip SRAM se vor prezenta in laboratoarele urmatoare.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Laborator Celule de memorare cu circuite logice secventiale". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CALCULATOARELABORATORNumericecircuite logicecelule de memorare
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan