Sistemele de fisiere pentru SO Linux

Incarcat la data: 05 Decembrie 2011

Autor: popanu gheorghe

Pret: Gratuit

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 36026 kb

1 (1 review)

Sistemul de fisiere


In SO Linux orice este privit ca un fisier: hard-disk-urile, floppy-disk-urile, porturile seriale, paralele sunt fisiere speciale. Exista diferite tipuri de fisiere:

 

Fisiere simple: contin datele salvate, fisere text, executabile
Directoare: sunt fisiere ca niste dosare, sertare ce contin alte fisiere, inclusiv subdirectoare, astfel creand o structura ierarhica.
Link-uri: un fisier poate avea nume diferite sau poate fi accesat din alte directoare. Sunt referinte sau "shortcut"-uri catre alte fisiere
Device-uri: sunt fisiere ce fac referire la un dispozitiv al calculatorului (floppy, hard-disk, CD, port paralel etc.), astfel incat daca un program vrea sa il acceseze va apela aceste fisiere.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Sistemele de fisiere pentru SO Linux". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Sistemefisieredirectoare
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...