STRUCTURA CALCULATORULUI

Incarcat la data: 12 Noiembrie 2009

Autor: Iulia Andreea

Pret: 80 credite

Numar pagini: 12

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1169816 kb

5 (1 review)

Calculatorul reprezinta un ansamblu de echipamente si produse program pentru prelucrarea automata a datelor conform cerintelor utilizatorilor. Sistemul de echipamente, numit si hardware, include componentele fizice ale calculatorului, folosite la culegerea, memorarea, procesarea, transmiterea  si redarea datelor. Sistemul de programare, numit si software, include componentele logice ale calculatorului - produse program, care indica componentelor fizice interpretarea semnalelor si operatiilor de efectuat asupra datelor.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "STRUCTURA CALCULATORULUI". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CALCULATORHardware
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan