CALCULUL CONSUMULUI SPECIFIC DE COMBUSTIBIL PENTRU UN CUPTOR VANA

Incarcat la data: 05 Noiembrie 2009

Autor: cornel sandulescu

Pret: 80 credite

Aspecte generale. Pentru a calcula consumul specific de combustibil se delimiteaza un contur care cuprinde suprafata de topire, St, a cuptorului. In raport cu acest contur se definesc care sunt caldurile intrate si caldurile iesite, pentru bilantul termic al zonei de topire [1]. Aceste calduri sunt prezentate in tabelul 1. Consumul specific de combustibil se calculeaza pe baza bilantului termic al zonei de topire, egaland caldurile intrate cu caldurile iesite.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "CALCULUL CONSUMULUI SPECIFIC DE COMBUSTIBIL PENTRU UN CUPTOR VANA". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CalculCUPTOR VANA
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...