Laborator Analiza apei

Incarcat la data: 13 Ianuarie 2010

Autor: Daniel Claudiu Adrian

Pret: 50 credite

Numar pagini: 5

Tip fisier: zip

Marime fisier: 15 kb

Consideratii teoretice: Mirosul apei provine de la substantele volatile pe care le contine ca rezultat al incarcarii cu substante organice in descompunere, al poluarii cu substante chimice sau cu ape reziduale.Materiale necesare: balon de sticla cu gatul larg; capac de sticla. Mod de lucru: se introduce intr-un balon de sticla un volum de 150-200 ml apa colectata din 2-3 medii poluate; se acopera cu capacul de sticla; se aduce temperatura de determinare (15 - 20oC); se agita balonul si se inspira aerul din balon.Recoltarea probei de apa pentru analiza se face in sticle incolore, astupate cu dopuri de sticla sau de panza, in prealabil spalate cu multa apa si chiar cu apa de recoltat.Textul de mai sus reprezinta un extras din "Laborator Analiza apei". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CHIMIELABORATORCHIMIE ANORGANICAanaliza apeiaparatura