DISTILAREA IN VID, EXTRACTIA LICHID-LICHID SI LICHID-SOLID

Incarcat la data: 05 Noiembrie 2009

Autor: luminita carol

Pret: 50 credite

Se foloseste pentru distilarea substantelor care la presiune atmosferica se descompun prin fierbere sau care au puncte de fierbere foarte ridicate. Prin realizarea in interiorul aparaturii de distilare a unei presiuni mai mult sau mai putin scazuta, vaporizarea lichidului va avea loc la o temperatura mult inferioara punctului sau de fierbere la presiunea atmosferica. In acest mod se poate realiza distilarea evitandu-se pericolul de descompunere. Aparatura necesara distilarii la presiune scazuta este alcatuita din aceleasi piese componente ca si cele folosite la distilarea simpla, cu exceptia balonului de distilare, care poate fi un balon Claisen prevazut cu o capilara in gatul central si un termometru in cel de-al doilea gat sau orice alt balon cu doua gaturi care permite introducerea unei capilare intr-unul dintre cele doua gaturi si a unui termometru in cel de-al doilea gat.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "DISTILAREA IN VID, EXTRACTIA LICHID-LICHID SI LICHID-SOLID". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: VID
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan