Fiabilitate, nonfiabilitate, risc si securitate tehnica

Incarcat la data: 16 Noiembrie 2010

Autor: Iliescu Cezarina

Pret: 80 credite

Numar pagini: 20

Tip fisier: zip

Marime fisier: 198 kb

Fiabilitatea reprezinta aptitudinea unui sistem tehnic (echipament)  de a-ti indeplini corect functiile specificate intr-un interval de timp dat ti in conditii bine stabilite.

CONCEPTUL CANTITATIV
Potrivit acestui concept, fiabilitatea reprezinta probabilitatea ca un sistem tehnic sa-ti indeplineasca corect functiile specificate intr-un interval de timp dat ti in conditii bine stabilite.

CONCEPTUL GENERAL
Potrivit acestui concept, fiabilitatea reprezinta capacitatea unui sistem tehnic de ati conserva in timp caracteristicile.

OBSERVAtIE

Studiile de fiabilitate au drept obiectiv  determinarea (cu un anumit nivel de incredere) a momentelor cele mai probabile de aparitie a unor detectari. Acest lucru se poate realiza prin evaluarea indicatorilor de fiabilitate. Evaluarea practica a indicatorilor de fiabilitate se poate evalua prin 2 metode: metoda gruparii pe subintervale a momentelor de defectare; prin valorificarea a momentului de valorificare.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Fiabilitate, nonfiabilitate, risc si securitate tehnica". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: LABORATORFiabilitateCONSTRUCTII
Jacheta usoara verde oliv inchis Jacheta usoara verde oliv inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: verde oliv inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Jacheta usoara violet inchis Jacheta usoara violet inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: violet inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Camasa alba in dungi Camasa alba in dungi Descriere produs:- camasa alba cu dungi albastre- imprimeu text pe partea din spate- guler...