Laborator Contabilitate

Incarcat la data: 25 Noiembrie 2009

Autor: Bardocz Lavinia

Pret: 50 credite

Numar pagini: 1

Tip fisier: zip

Marime fisier: 6 kb

1.    Expresia baneasca a bunurilor ,drepturilor si obligatiilor ce apartin unei persoane fizice sau juridice poarta numele de patrimoniu.
2.    Mijloacele fixe reprezinta mijloace de munca sau complex de obiecte utilizate ca atare in procesul de productie si care indeplinesc 2 conditii: durata de utilizare mai mare de un an si valoarea de intrare mai mare decat cea stabilita H.G.
3.    Imobilizari in curs  reprezinta cheltuieli efectuate din sursele proprii ale unitatii in anul financiar curent si nefinalizate pana la sfarsitul anului.
4.    Materiile prime sunt bunuri utilizate la fabricarea altor bunuri.(faina pt obtinerea painii)
5.    Materiale consumabile reprezinta bunuri utilizate in procesul de productie si care pot fi procurate din afara sau din cadrul unitatii.(  cd, dischete,pipete)
6.    Produse finite sunt bunuri obtinute in urma unui proces de productie care sunt destinate valorificarii.(grau, porumb,struguri)
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Laborator Contabilitate". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: OBLIGATIIDREPTURIBUNURIlaborator informatica
Jacheta usoara verde oliv inchis Jacheta usoara verde oliv inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: verde oliv inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Jacheta usoara violet inchis Jacheta usoara violet inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: violet inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Camasa alba in dungi Camasa alba in dungi Descriere produs:- camasa alba cu dungi albastre- imprimeu text pe partea din spate- guler...