COMPUNEREA GENERALA PARAMETRI DIMENSIONALI SI MASICI AI AUTOVEHICULELOR

Incarcat la data: 12 Noiembrie 2009

Autor: Gogoasa Alexandru

Pret: 80 credite

Numar pagini: 15

Tip fisier: zip

Marime fisier: 252511 kb

Scopul lucrarii. Studiul organizarii generale si specificarea principalilor parametri dimensionali si masici ai unui autovehicul.Stabilirea pozitiei centrului de masa si a incarcarilor procentuale la punti.Studiul repartitiei coeficientului sarcinii utile la diferite tipuri de autovehicule.
Consideratii teoretice. Autovehiculul este un vehicul rutier ce se poate deplasa prin mijloace proprii de propulsie, in diferite conditii de teren. Este destinat exclusiv transportului sau, in acelasi timp, transortului s executarii unor operatii tehnologice. In categoria autovehiculelor sunt incluse: automobilele; tractoarele; autovehiculele speciale.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "COMPUNEREA GENERALA PARAMETRI DIMENSIONALI SI MASICI AI AUTOVEHICULELOR". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: AUTOVEHICULparametrudeterminare
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan