DETERMINAREA AZOTATILOR

Incarcat la data: 12 Noiembrie 2009

Autor: Claudiu Baltazar

Pret: 50 credite

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 6331 kb

Pregatirea probelor de apa. Probele de apa se iau in vase de sticla sau de material plastic, respectand  prescriptiile in vigoare referitoare la luarea de probelor.Inainte de a lua probele de apa, vasele se spala.
Pentru a preveni unele schimbari in echilibrul azotatului , prin activitatea biologica, determinarea azotatilor trebuie efectuata imediat dupa recoltarea probelor de apa. In cazul cand aceasta nu este posibila se adauga 4 cm3 de cloroform la 1000 cm3 proba de apa si apoi se pastreaza la temperature scazuta, pana la efectuarea determinarii.
Probele de apa trebuie centrifugate sau filtrate inaintea efectuarii determinarii in cazul cand contin suspensii. Filtrarea se face prin creuzet filtrant sau prin hartie de filtru cu porozitate fina.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "DETERMINAREA AZOTATILOR". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: determinare
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan