COSTURILE DE PRODUCTIE

Incarcat la data: 05 Noiembrie 2009

Autor: cornel sandulescu

Pret: 80 credite

5 (1 review)

CONSIDERATII TEORETICE. Costul de productie reprezinta: "Totalitatea cheltuielilor ocazionate de producerea de bunuri sau servicii de catre o unitate economica". "Suma de bani cheltuita pentru producerea sau cumpararea unui bun, efectuarea unei lucrari, prestarea unui serviciu, etc". "O parte din valoarea productiei care include cheltuielile pentru mijloacele de productie consumate si pentru salarizarea muncii". In literatura de specialitate, costul de productie este considerat un indicator sintetic, care alaturi de productivitatea muncii si rentabilitate, caracterizeaza calitatea, eficienta activitatii economice, modul in care sunt gospodarite fondurile banesti in orice intreprindere.     
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "COSTURILE DE PRODUCTIE". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.