Functiile telefonului PHILIPS 16 TXD

Incarcat la data: 25 Noiembrie 2009

Autor: Johnel02

Pret: 50 credite

Numar pagini: 6

Tip fisier: zip

Marime fisier: 156 kb

In trecut, comunicarea in sistemul telefonic era analogica, semnalul vocal fiind transmis de la sursa la destinatie sub forma unei tensiuni electrice. Odata cu aparitia electronicii digitale si a calculatoarelor, a devenit posibila semnalizarea digitala. in acest sistem sunt admise numai doua tensiuni, de exemplu: -5 volti si 5 volti.
Aceasta tehnica are cateva avantaje fata de transmisiunea analogica. Primul este ca, desi atenuarea si distorsiunea sunt mult mai severe in cazul transmiterii unui semnal pe doua nivele decat prin folosirea unui modem, este usor de calculat cat de departe se poate propaga un semnal astfel ca el sa mai poata fi recunoscut. Acolo, poate fi inserat un regenerator digital, pentru a regenera semnalul la valoarea lui originala, deoarece nu exista decat doua posibilitati.
Un semnal digital poate sa fie trecut printr-un numar oarecare de regeneratoare digitale fara pierderi in semnal si astfel sa parcurga distante mai mari fara pierderi de informatie. Prin contrast, semnalele analogice sufera totdeauna pierderi de informatie atunci cand sunt amplificate si aceste pierderi se cumuleaza. Avantajul net este ca transmisia digitala prezinta o frecventa scazuta a erorilor.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Functiile telefonului PHILIPS 16 TXD". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: COMUNICAREAELECTRONICALABORATORfunctii de bazamonitor philips
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...