Microunde

Incarcat la data: 05 Noiembrie 2013

Autor: Loreen Vasiloaia

Pret: 50 credite

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 356 kb

Convertoarele analog numerice realizeaza compromisul optim intre precizia si viteza de conversie, la o complexitate acceptabila a schemei.

CAN se utilizeaza curent in aparatura de masura, sisteme de achizitie de date, transmisia si prelucrarea numerica a  informatiei.

Schema  machetei de laborator  contine un circuit integrat DAC-08 care este un convertor de 8 biti, cu divizare de curent. El are intrarea VIN - legata la masa analogica care are un traseu separat de masa digitala pentru a putea determina potentialele pozitive sau negative, indiferent de valoarea analogica a acestora.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Microunde". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: LABORATOARElaborator electronicalaborator microunde
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan