Spice, Circuite liniare de curent continuu

Incarcat la data: 14 Noiembrie 2010

Autor: Baba Dochia

Pret: 50 credite

Numar pagini: 5

Tip fisier: zip

Marime fisier: 37 kb

Pr. 1.1. Se poate observa ca circuitul nu are bucle formate numai din surse de tensiune sau sectiuni formate numai din surse de curent. Circuitul liniar are o solutie unica. Solutia determinata cu SPICE va fi verificata utilizand bilantul puterilor.

Pr. 1.2. In cazul unui circuit cu surse comandate se poate ca detA sa se anuleze pentru anumite valori ale parametrilor de comanda. Pentru a determina existenta si unicitatea solutiei circuitului din figura 1.2. pentru cazurile a), b) [i c) se determina generatorul echivalent de tensiune al circuitului din intre bornele A [i B.

Fig. 2.1.

Rezistenta echivalentaintre bornele circuitului pasivizat, RAB0 poate fi determinata utilizand programul SPICE. Acest circuit contine o sursa comandata. Pentru calculul lui RAB0 se aplica intre A si B un curent de 1 A ca in figura 2.1. Rezulta tensiunea U din care  se determina .  se poate determina similar.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Spice, Circuite liniare de curent continuu". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CurentCIRCUITELABORATOR
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan