Test M6

Incarcat la data: 14 Martie 2012

Autor: goinag

Pret: 50 credite

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 15 kb

Verificarea conectarii condensatoarelor si rezistoarelor

1. Calculati intensitatea curentului electric in microamperi, produs de o sarcina electrica Q = 50 C, intr-un circuit electric, timp de 30 minute.

2. Reprezentati pe desen valorile celor 4 rezistente:
R1 = 120Ω – toleranta 1%; R2 = 172kΩ – toleranta 5%; R3 = 207kΩ – toleranta 10%; R4 = 10MΩ – toleranta 20%.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Test M6". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ELECTROTEHNICALABORATORLABORATOAREtest M6
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...