Laboratoare TIPURI SI PARAMETRE A FIBRELOR OPTICE

Incarcat la data: 11 Ianuarie 2010

Autor: Doncila Arcadie

Pret: 50 credite

Numar pagini: 24

Tip fisier: zip

Marime fisier: 517 kb

Notiuni teoretice:
O fibra optica este un ghid de unda dielectric cilindric realizat din materiale cu pierderi mici, cum este sticla de siliciu SiO2. Fibra optica are un miez central (de raza a) in care se propaga lumina. Miezul este inconjurat de un strat cu indice de refractie mai mic decat al miezului (de raza b). Intr-o astfel de fibra optica lumina poate fi ghidata cu pierderi foarte mici de doar 0,1 dB (3,6%).
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Laboratoare TIPURI SI PARAMETRE A FIBRELOR OPTICE". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: FIZICALABORATORfibre optice
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan