Laborator Grafica asistata de calculator

Incarcat la data: 26 Decembrie 2009

Autor: ILIE ADRIAN

Pret: 50 credite

Numar pagini: 6

Tip fisier: zip

Marime fisier: 115 kb

Cele mai importante proprietati fizice ale componentelor de circuit electric care ne intereseaza sunt: rezistivitatea, inductivitatea si capacitatea.

Scopul acestei parti a lucrarii este de a va familiariza cu simbolurile celor mai importante elemente de circuit.

Rezistorul, este componenta de circuit a carei proprietate electrica este rezistenta electrica. Simbolul este R si se masoara in 3 (ohmi).

O alta proprietate foarte importanta, ar fi ca, la trecerea curentului electric prin ea, degaja caldura ceea ce poarta denumirea de efect Joule; nu produce camp electromagnetic, nu contine surse de camp electric strain.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Laborator Grafica asistata de calculator". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: FIZICAlaborator fizica
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...