Semnale cu purtator armonic, modulate in amplitudine

Incarcat la data: 16 Noiembrie 2010

Autor: PanuCristianIonut

Pret: 50 credite

Numar pagini: 6

Tip fisier: zip

Marime fisier: 110 kb

Analiza spectrala a oscilatiilor modulate in amplitudine (MA), cu semnal  modulator sinusoidal, semnal dreptunghiular si semnal triunghiular.


INTREBARI


a. Cum trebuie sa arate caracteristica ideala a m(Um) si ce semnificatie are abaterea de la forma ideala?


R: Caracteristica trebuie sa fie o dreapta iar, abaterile apar datorita semnalelor parazite si datorita erorilor de masurare.


b. Ce caracteristici ale osciloscopului pot influenta precizia masurarii gradului de modulatie?


R: Scara de masura aleasa si impedanta de intrare a osciloscopului.Textul de mai sus reprezinta un extras din "Semnale cu purtator armonic, modulate in amplitudine". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: FIZICALABORATORcaracteristici esentiale
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...