Studiul Conductibilitatii electrice a metalelor

Incarcat la data: 02 Decembrie 2009

Autor: Aurica

Pret: 50 credite

Numar pagini: 5

Tip fisier: zip

Marime fisier: 151 kb

5 (1 review)

Curentul electric reprezentand o miscare dirijata a unor particule incarcate electric, este rezultatul actiunii unui camp electric. Aceasta miscare a purtatorilor de sarcina se suprapune peste miscarea haotica de agitatie termica. intrucat in solide curentii sunt datorati electronilor si nu ionilor, conductia metalelor si semiconductoarelor este o conductie electronica.
La metale purtatorii de sarcina, care participa la procesul de conductie, sunt electronii din


banda de valenta partial ocupata. Sub actiunea unei diferenta de potential dU aplicata intre doua


sectiuni infinit apropiate a unui conductor campul electric creat este...

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Studiul Conductibilitatii electrice a metalelor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: METALElaborator fizicainstalatia electrica
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...