INFORMATICA IN DOMENIUL BANCAR

Incarcat la data: 05 Noiembrie 2009

Autor: Gogoasa Alexandru

Pret: 80 credite

Pentru rezolvarea acestei probleme am ales ca instrument de lucru solutia firmei Microsoft, Acces2003, aflata in pachetul OFFICE 2003. Am inceput prin crearea unei baze de date blank pe care am numit-o  Bank(File - > New -> Blank Database). Dupa aceasta operatiune am trecut la crearea tabelelor (Clienti, Conturi, Plati) in modul Design view. Field Name - denumirea campului; Data Type - am ales optiunea corespunzatoare fiecarui camp, pentru cheile primare - AutoNumber, pentru cele de tip text - Text, cele de tip numeric -  Number, iar pentru cele de tip data - Date/Time.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "INFORMATICA IN DOMENIUL BANCAR". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.