Paine

Incarcat la data: 11 Mai 2014

Autor: Alesea Bucatari

Pret: 50 credite

 

In acest proiect am prezentat cele trei metode de obtinere a vinului spumant.


Prima metoda se numeste Champenoise sau prepararea vinului la sticle, este o metoda costisitoare dar se obtine vin spumant de cea mai buna calitate.

Metoda a doua “Cuve Close” consta in prepararea vinului in rezervoare. Aceata metoda se utilizeaza la scara industriala fiind o metoda nu foarte costisitoare si cu productivitate mare in timp scurt.
Cea de-a treia metoda este cea Germana care consta in prepararea vinului spumant la sticle si conditionarea acestuia la rezervoare.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Paine". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PAINEvin spumantChampenoiseCuve Closeprepararea vinului
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...