INTELIGENTA ARTIFICIALA

Incarcat la data: 05 Noiembrie 2009

Autor: luminita carol

Pret: 80 credite

Sintaxa generala este: (operator argumente). Aceasta structura poarta numele de expresie Lisp sau forma Lisp, fiind folosite si denumirile de expresie simbolica sau s-expresie (sau sexp). Numarul de argumente este specific fiecarui operator. Astfel, de exemplu, operatorul 1+, care aduna 1 la argumentul sau, are un singur argument: (1+ 5) pe cand, operatorul +, de exemplu, are un numar nelimitat de argumente: (+ 1 2 3 4 5 6 7 8 9).

Textul de mai sus reprezinta un extras din "INTELIGENTA ARTIFICIALA". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ARTIFICIAL
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...