Laborator Unificarea si recursivitatea

Incarcat la data: 16 Decembrie 2009

Autor: ssss aaaa

Pret: 50 credite

Numar pagini: 5

Tip fisier: zip

Marime fisier: 27 kb

Unificarea reprezinta modul in care Prologul realizeaza potrivirile intre termeni. La prima vedere, procesul de unificare pare explicat de fraza obiectul tinta poate fi potivit obiectului sursa. Presupunerea implicita este ca numai obiectul tinta este modificat. Dar nu se intampla astfel: se incearca atat modificarea obiectului tinta, cat si a obiectului sursa.


De exemplu, daca se incearca potrivirea termenului autor(mihai, X) cu termenul autor(Y, eminescu) am fi tentati sa credem ca unica substitutie care se face este X/eminescu. Unificarea realizeaza insa ambele substitutii: X/eminescu si Y/mihai. in urma acestui proces, ambii termeni arata astfel: autor(mihai, eminescu).

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Laborator Unificarea si recursivitatea". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CALCULATOARELABORATORINTELIGENTA ARTIFICIALArecursivitate