Notiuni generale Prolog

Incarcat la data: 12 Decembrie 2009

Autor: ssss aaaa

Pret: 50 credite

Numar pagini: 5

Tip fisier: zip

Marime fisier: 23 kb

Un program Prolog este alcatuit din predicate. Fiecare predicat este definit de numele sau si de un numar numit aritatea sa. Aritatea reprezinta un numar fix de argumente ale predicatului. Doua predicate care au acelasi nume, dar un numar diferit de argumente se considera ca sunt predicate diferite. Fiecare predicat dintr-un program este definit de existenta uneia sau mai multor clauze .

Exemplu: femeie(elena); parinte(andrei, cristi); parinte(andrei, elena).

In exemplul de mai sus, predicatul parinte are doua clauze, iar predicatul femeie are o singura clauza. O clauza poate fi un fapt sau o regula.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Notiuni generale Prolog". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: NOTIUNI GENERALEINTELIGENTA ARTIFICIALAprolog
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan