Laborator: Control panel

Incarcat la data: 21 Noiembrie 2010

Autor: danaila mirela

Pret: 80 credite

Numar pagini: 17

Tip fisier: zip

Marime fisier: 31 kb

1.Faceti setarile necesare astfel incat apasarea tastelor Caps Lock, Num Lock si Scrooll Lock sa fie insotita de o avertizare sonora. REZOLVARE: (1)Executati dublu clic pe pictograma My Computer. (2)in Control Panel executati dublu clic pe pictograma Accessibility Options. (3)in fereastra de dialog Accessibility Properties, in sectiunea Toggle Keys din pagina Keyboard bifati caseta  de selectie Use Toggle Keys.


(4)Daca doriti sa utilizati o scurtatura pentru a face rapid aceasta setare, selectati butonul Settings si bifati caseta de selectie Use Shortcut in fereastra de dialog Settings for Toggle Keys; in continuare, setarea aceasta poate fi realizata rapid, prin apasarea pentru 5 secunde a tastei Num Lock; in aceeasi maniera poate fi anulata setarea, odata definita.


(5) Selectati butonul OK.


(6)Selectati butonul OK daca doriti sa salvati modificarile si totodata sa parasiti fereastra de dialog Accessibility Properties. Daca doriti sa salvati modificarile facute dar nu doriti sa parasiti fereastra de dialog Accessibility Options, selectati butonul Apply.


OBSERVAtIE:


Este recomandat sa efectuati si sa pastrati aceasta setare daca aveti obiceiul de a atinge, in mod frecvent, din greseala, tasta Caps Look sau Num Lock.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Laborator: Control panel". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: curs informaticacontrol panel
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan