Laborator Crearea interfetelor grafice

Incarcat la data: 26 Decembrie 2009

Autor: ILIE ADRIAN

Pret: 50 credite

Numar pagini: 6

Tip fisier: zip

Marime fisier: 194 kb

Dupa cum ati vazut si in laboratoarele anterioare, Matlab-ul va pune la dispozitie modalitati foarte multe de realizare a unei interfete.

In cazul dumneavoastra interfata o realizati pentru anumite aplicatii in electronic (circuite electronice) sau comunicatii.

Pana acum ati avut ocazia sa realizati cateva interfete grafice cu ajutorul butoanelor de tip text, edit, pushbutton, ati vizualizat cateva grafice cu ajutorul functiei plot, observand ca o interfata presupune pe lang afisarea graficelor sau a altor elemente si accesul la modificarea unor parametrii, realizarea unui control, etc.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Laborator Crearea interfetelor grafice". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: INFORMATICAINTERFATAgraficeMATLAB
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...