Laborator Java

Incarcat la data: 16 Mai 2013

Autor: Cristina

Pret: Gratuit

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 9 kb

Scrieti o aplicatie Java, numita JavaZOO, formata din trei tipuri de obiecte.

Aplicatia va trebui sa contina un singur obiect de tip Administrator, trei obiecte de tip Animal si trei obiecte de tip Cusca. Functia main va fi continuta de clasa Administrator.

Clasa Administrator trebuie sa contina urmatoarele atribute:
  - nume
  - varsta
si urmatoarele metode:
  - void main(String s[])
  - void hranesteAnimal(Cusca c, String mancare)
  - void curataCusca(Cusca c)
  - String getNume()
  - int getVarsta()
  - void setVarsta(int v)

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Laborator Java". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: LABORATORlaboratoare informaticalaborator java
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...