Laborator Realizarea schemelor electrice cu ajutorul programului OrCAD

Incarcat la data: 26 Decembrie 2009

Autor: ILIE ADRIAN

Pret: 50 credite

Numar pagini: 7

Tip fisier: zip

Marime fisier: 218 kb

Lansam programul din meniul Windows Start-Program Files-Orcad 9.2-Capture CIS.

Cream un proiect nou prin selectarea File-New-Project si il denumim astfel incat sa fie cat mai simplu de recunoscut (numele shemei). In dreptul campului LOCATION se va introduce calea unde va fi salvata acea schema.

De obicei vei avea creat un folder special pentru dumneavoastra numit semnificativ STUDENT, aici fiind locul unde va fi salvata munca din timpul semestrului.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Laborator Realizarea schemelor electrice cu ajutorul programului OrCAD". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROGRAMINFORMATICAPROGRAMAREprogram doctorat
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...