Lucrare de laborator nr.2 SIPC

Incarcat la data: 30 Martie 2012

Autor: Croitor Victor

Pret: 80 credite

Numar pagini: 46

Tip fisier: rar

Marime fisier: 1828639 kb

Studierea protocolului de transfer de fisiere si posedarea abilitatilor practice de proiectare si programare a procesului de schimb de informatii – crearea protocolului client FTP.

1.2 Sarcina lucrarii
      
De studiat protocolul FTP si comenzile standarte ale unui FTP - client. De creat o aplicatie pentru transferul de fisiere conform protocolului FTP care va executa urmatoarele operatii:

  • conectarea si deconectarea cu serverul FTP;
  • incarcarea fisierului pe calculatorul local (download);
  • incarcarea fisierului in calculatorul de la distanta (upload);
  • stergerea fisierului din calculatorul aflat la distanta (deleteFile);
  • schimbarea numelui fisierului (Rename);
  • afisarea listei de fisiere.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Lucrare de laborator nr.2 SIPC". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: INFORMATICACALCULATOARElucrare laborator
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan