Modele stohastice si statistica aplicata

Incarcat la data: 28 Mai 2010

Autor: Lepadatu Diana

Pret: Gratuit

Se definesc vectorii linie. Sa se calculeze. Sa se genereze o matrice de dimensiune 2x3 care are valorile de pe prima linie egale cu 0, iar cele de pe a doua cu -2.

Sa se intocmeasca un program care sa rezolve o ecuatie de gradul I. Coeficientii a si b se introduc de la tastatura. Sa se intocmeasca un program care sa rezolve n ecuatii de gradul I.

Coeficientii a si b se introduc prin program ca vectori si se afiseaza la fiecare rulare. Fie un sistem de n ecuatii cu n necunoscute dat prin relatia matriciala AX=B. Matricea A, precum si vectorul B sunt dati de la tastatura. Sa se rezolve acest sistem.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Modele stohastice si statistica aplicata". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: LABORATORLIMBAJ DE PROGRAMAREmodele ale comunicariicurs statistica
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...