Pointeri

Incarcat la data: 26 Iunie 2011

Autor: Gabriel Sorin

Pret: 50 credite

Numar pagini: 20

Tip fisier: zip

Marime fisier: 278834 kb

Declararea variabilelor pointeri. Tipul pointer (adresa)

Asa cum am mai spus, o variabila este numele unei locatii de memorie, care este apta de a pastra o valoare de un anumit tip (fiecare variabila are doua atribute importante: valoarea sa curenta si adresa de memorie).

 

Programul descris, in urma compilarii, face referinta la fiecare locatie de memorie prin utilizarea unei adrese unice. Pointerul este o variabila care contine o adresa, adresa unica a unei locatii de memorie, cea la care am facut referire anterior.

 

Cu alte cuvinte, prin pointer se intelege o variabila care retine adrese ale altor variabile de un anumit tip specificat. Pointerul este o adresa la o locatie de memorie.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Pointeri". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: VALOAREVARIABILAMEMORIE
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan