Utilizarea mediului de lucru MATLAB

Incarcat la data: 24 Mai 2010

Autor: boby bobytza

Pret: 50 credite

Numar pagini: 7

Tip fisier: zip

Marime fisier: 558 kb

Apelarea mediului de lucru Matlab se poate face apeland una urmatoarele doua metode prezentate in continuare: prin selectia din grupul "Programs" al meniului general "Start" al sistemului de operare Windows sau prin apelarea icon-ului asociat aplicatiei si care se afla pe desktop.Parasirea mediului de lucru Matlab se face din meniul "File", cu ajutorul comenzii "Exit MATLAB" sau tastand comanda "quit" in fereastra "Command Window".

Fereastra "Command History" contine istoria comenzilor executate de interpretorul Matlab de la ultima steregere definitiva a acesteia pana la sesiunea curenta inclusiv. Sunt memorate inclusiv data si ora initierii fiecarei sesiuni de lucru cu Matlab. In aceasta fereastra apar toate comenzile tastate in cadrul ferestrei "Command Window", fara insa a fi preluate si rezultatele executiei comenzilor (rezultate finale, mesaje referitoare la executie sau mesaje de eroare). Inregistrarile sunt ordonate cronologic si pot fi accesate individual (cate o singura comanda) sau in bloc (succesiv sau selectiv).

Operatiile ce se pot aplica inregistrarilor din fereastra "Command History" sunt accesibile prin meniul contextual asociat acestei ferestre. Initierea acestui meniu se face prin comanda similara oricarei aplicatii software compatibila cu sistemul de operare Windows si anume: click buton dreapta mouse pe elementul selectat din lista (sau pe oricare din elementele unui grup de selectie).

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Utilizarea mediului de lucru MATLAB". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: UTILIZARELABORATORMATLABmediu de afaceri
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan