BAZELE MANAGEMENTULUI INDUSTRIAL

Incarcat la data: 05 Noiembrie 2009

Autor: Iulia Andreea

Pret: 50 credite

Intr-o intreprindere, pentru confectionarea a doua produse sunt necesare trei masini; doua dintre aceste masini (M1, M2) se afla deja in dotarea intreprinderii si au timpii unitari de realizare a operatiilor tehnologice prezentati in urmatorul tabel. (cele doua produse sunt notate P1, P2). A treia masina (M3) nu se afla in dotarea intreprinderii. Fondul de timp disponibil al fiecarei masini in decurs de o luna este: 9000 min pentru M1, 8500 min pentru M2 si 10000 min pentru M3. Deoarece intreprinderea nu are masina M3, se analizeaza posibilitatie de inchiriere, de colaborare cu o alta intreprindere sau de cumparare a masinii. Aceasta asigurare cu utilaje se poate face fie din capitalul propriu, fie printr-un credit, existand probabilitatea de 60% ca asigurarea cu utilaje sa se faca din capital propriu.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "BAZELE MANAGEMENTULUI INDUSTRIAL". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan