CALCULUL RASPUNSULUI IN TIMP AL SISTEMELOR LINIARE

Incarcat la data: 05 Noiembrie 2009

Autor: cornel sandulescu

Pret: 80 credite

Insusirea celor mai bune tehnici si metode de calcul al raspunsului in timp al sistemelor liniare continue si discrete la diverse tipuri de intrari, precum si pentru calculul raspunsului permanent la intrari persistente, in particular al caracteristicilor de frecventa. Calculul raspunsului in timp al sistemelor cu timp continuu cu ajutorul echipamentelor numerice presupune, in mod obligatoriu, o discretizare a timpului si calculul valorilor raspunsului in momentele de timp discret corespunzatoare. In acest scop se utilizeaza o procedura de discretizare adecvata care reduce problema la calculul raspunsului unui sistem discret. Din acest motiv vom incepe cu prezentarea modalitatilor de calcul al raspunsului in timp al sistemelor discrete la intrari arbitrare.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "CALCULUL RASPUNSULUI IN TIMP AL SISTEMELOR LINIARE". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: RASPUNSconcert sistem
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan