DETERMINAREA PARAMETRILOR GEOMETRICI SI FUNCTIONALI AI MOTOARELOR NAVALE

Incarcat la data: 05 Noiembrie 2009

Autor: Gogoasa Alexandru

Pret: 80 credite

Arborele cu cama comanda inchiderea si deschiderea supapelor de admisie si evacuare (la motoarele in patru timpi) sau numai a supapelor de evacuare ( la unele motoare in  doi timpi). Suprafetele camelor lucreaza prin lunecare; Din acest motiv finisarea lor trebuie sa fie realizata cu o rugozitate si abatere minima (un grad de netezime ridicat). Pentru a rezista la uzura, suprafetele camelor si ale fusurilor arborilor de distributie trebuie sa fie durificate superficial. Masuratorile se fac in punctele de sprijin ale arborilor si pe suprafetele camelor. Masurarea se face cu micrometrul si comparatorul, in doua plane perpendiculare.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "DETERMINAREA PARAMETRILOR GEOMETRICI SI FUNCTIONALI AI MOTOARELOR NAVALE". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: parametruGeneva Motor Show
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan