Mecanica

Incarcat la data: 06 Martie 2011

Autor: presecan marius

Pret: 50 credite

Numar pagini: 16

Tip fisier: zip

Marime fisier: 127 kb

Dinamica studiaza miscarea sistemelor de corpuri materiale luand in considerare masele corpurilor si fortele care actioneaza asupra lor.

Problemele generale ale dinamicii sunt doua:
a) Fiind data miscarea sistemului material sa se determine fortele care imprima sistemului miscarea prescrisa;
b) Cunoscand fortele care actioneaza asupra unui sistem material si conditiile initiale ale miscarii (configuratia geometrica si distributia vitezelor in momentul initial) sa se determine miscarea sistemului.
10. DINAMICA PUNCTULUI MATERIAL
10.1 Dinamica punctului material liber

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Mecanica". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: DinamicaMISCAREAcorpuri