Microtehnologii, Indrumar de laborator

Incarcat la data: 19 Noiembrie 2009

Autor: Balazs Levente

Pret: Gratuit

Numar pagini: 59

Tip fisier: zip

Marime fisier: 4058 kb

In ultimii ani micro si nanotehnologiile au devenit un domeniu de interes pentru industrie si evolueaza catre un camp cu un mare potential activ.


Exista programe de de interes national la nivelul tarilor avansate din punct de vedere industiral, care sustin cercetarea si devoltarea in acest domeniu.

La nivelul Uniunii europene, Programlul de Cercetare Cadru 6 care s-a desfasurat in inervalul 2002-2006 si-a propus ca una din priorotati "Nanotehnologii si Nanostiinte, materiale multifunctionale si noi procese de productie, avand un buget de 400 milioane euro.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Microtehnologii, Indrumar de laborator". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan