Laborator Reglarea semiautomatului vertical de mortezat de tipul 5B12

Incarcat la data: 20 Decembrie 2009

Autor: alina danalachi

Pret: 80 credite

Numar pagini: 11

Tip fisier: rar

Marime fisier: 221 kb

Reglarea semiautomatului vertical de mortezat de tipul 5B12

Masina-unealta de mortezat de tipul 5B12 este destinata pentru ghintuirea rotilor cilindrice cu cuplare interna si externa cu dinti drepti si elicoidali, blocurilor dintate ,sinelor, (xpanoeux Kcrnec), arborilor scurti cu slit, gaurilor cu slituri, camelor in forma de disc cu mortezator special etc. Scula aschietoare prezinta o roata-cutit. A doua roata este piesa.

Strungul functioneaza dupa metoda rularii, concomitent cu miscarea de aschiere se petrece rotirea sculei si a semifabricatului, care sunt cuplate cu roti dintate de schimb, special alese. In procesul de aschiere roata scula si semifabricatul au numarul de dinti egali cu numarul de dinti a doua roti dintate aflate in angrenaj.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Laborator Reglarea semiautomatului vertical de mortezat de tipul 5B12". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: INGINERIEconstructia de masinibursa inginerie mecanica