CUM SA REALIZEZI O BUNA LUCRARE DE LICENTA IN DOMENIUL PSIHOLOGIEI SOCIALE

Incarcat la data: 06 Noiembrie 2009

Autor: Gogoasa Alexandru

Pret: 80 credite

Niveluri de definire a scopurilor si organizarea ierarhica a scopurilor. Scop instrumental, tactic si proxim: pana pe data de 17 aprilie 2009. VOI cautati coordonatori care sa va ajute sa faceti o lucrare de licenta calitativa. Scop strategic si vocational: cel putin pana in luna mai 2011. NOI cautam persoane pasionate de cunoastere per se si mai ales de psihologia sociala; persoane curioase, creative, cu abilitati pentru lucrul in echipa, persoane cu care sa constituim un Grup de Studiu, Cercetare si Dezvoltare a Sinelui si a Identitatii; cautam persoane cu care vom colabora cel putin pana la finalizarea studiilor de master sau chiar pana la finalizarea doctoratului (tara /strainatate). Poate cineva dintre VOI cauta acelasi lucru?

Textul de mai sus reprezinta un extras din "CUM SA REALIZEZI O BUNA LUCRARE DE LICENTA IN DOMENIUL PSIHOLOGIEI SOCIALE". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: lucrare de disertatie
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan