Testul Thomas-Killman privind modurile de abordare a conflictelor

Incarcat la data: 09 Decembrie 2010

Autor: Popescu Narcis

Pret: 50 credite

Numar pagini: 5

Tip fisier: zip

Marime fisier: 19 kb

Ganditiva la situatii in care dorintele dumneavoastra difera de cele ale altei persoane. Cum reactionati de obicei in astfel de situatii?Pe paginile urmatoare se gasesc perechi de propozitii care descriu posibile reactii comportamentale. La fiecare pereche va rugam sa incercuiti propozitia ( „A” sau „B” ) care va caracterizeaza mai indeaproape comportamentul.In multe cazuri e posibil ca nici una din variante sa nu fie tipica pentru comportamentul dumneavoastra. Va rugam, totusi, sa o alegeti pe cea care descrie o reactie asemanatoare celei pe care ati avea-o dumneavoastra.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Testul Thomas-Killman privind modurile de abordare a conflictelor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: testthomas killmanabordarea conflictelor